A- Kadında HPV.. | B- Erkekte HPV.. | C- Genital Siğil, H.. | D- Gebelikte HPV.. | E- HPV Aşısı.. |
F- HPV Testleri.. |
Konuyu Açan |
Konu
Aktif ![]() |
|
![]() |
Eklenme/Güncelleme Trh : 16.08.2015 Toplam Okunma : 3582 Bugün : 1 | |
![]() ![]() Üye No: 1004 Üye Oluşu: 22.02.2014 Son Giriş: 4.10.2015 12:25:21 Nerden: İSTANBUL Konu : 2 Mesaj : 3 |
Dunyanin en talihsiz adamiyim
Cinsellik yasayipta en talihsiz en bahstsiz insan ben olsam gerek.2014 yilinin subat ayinda hpv oldugumu ogrendim.Daha sonra epididim iltihabi ve prostat iltihabi oldum.bi hastaliklarla 1 yil ugrastim.psikolojim bozuldu.Hayattan herseyden sogumama, evlilikle ilgili planlarimin yok olmasina neden oldu.tabi tedavi oldum.prostat ve epididim iltihabini yendim.sikayetlerimden kurtuldum.hpv arada bi tekrarlasa da ilk zamanlarda ciktigi kadar cok cikmiyordu.Tam artik hayata tutunacagim derken, genital bolgemde sivilceler oldugunu farkettim.Molluscum teshisi kondu busefer.Dr. molluscum tekrarlayan bi hastalik degil desede huzursuz gunler gecirmeme yetti.Psikolojim yine altust olmustu.Tabi tedavime devam ettim.bunlardan da kurtuldum.derken genital bolgemde kasintili yaralar cikti.hsv den suphelendim.Dr.a gittim.Dr.un teshisi de ayni oldu.Artik delirecek duruma geldim.Normal davranislar sergilemiyorum cok yoruldum.Psikolojik tedaviye ihtiyacim var.her dakika aglamakliyim.bianda guluyorum.kendimle konuşuyorum.Kendime hakaret ediyorum.Cezalandiriyorum.intahar senaryolari ciziyorum.Burdan Dr. Nevra hanim duyuyorsa bana yardimci olun.Ben napacagim.yol gosterin bana ne olur?
------------------------------------------------------------------------------------------
|
Bu konu hakkında cevap yazılmadı...