| A- Kadında HPV.. | B- Erkekte HPV.. | C- Genital Siğil, H.. | D- Gebelikte HPV.. | E- HPV Aşısı.. |
| F- HPV Testleri.. |
| Konuyu Açan |
Konu
Aktif |
|
|
|
Eklenme/Güncelleme Trh : 25.12.2009 Toplam Okunma : 3684 Bugün : 1 | |
|
Üye No: 274 Üye Oluşu: 16.09.2009 Son Giriş: 27.4.2011 13:41:20 Nerden: İSTANBUL Konu : 5 Mesaj : 3 |
Hpv oldugumu nasıl soylerım
merhabalar erkek arkadasımıza hpv oldugumu korkutmadan nasıl soylerım.yakaın bı zamanda tıp testı yaptırcam tıp testı sonuclarını beklıyeyyımmı beklemıyyeyımmı bırde sıgıl yokken tıp testı bellı olurmu?
------------------------------------------------------------------------------------------
| |
Bu konuya 4 adet cevap yazılmış
| Cevaplayanlar | Mesaj | |
|
|
İd:122 Eklenme/Güncelleme Trh : 29.12.2009 |
|
|
Üye No: 376 Üye Oluşu: 20.12.2009 Son Giriş: 4.1.2010 01:49:10 Nerden: İZMİR Konu : 0 Mesaj : 2 |
İyi bir sınav
ona en kısa zamanda söyleyerek hem onunda önlem almasını sağlarsın hemde hayatta nereye kadar yanında nereden sonra karşındaymış görürsün. 1 yıllık bir ilişkim var ve onu yeni tanıdıgım dönemde teşhis konuldu,en başından itibaren siğillerin ne olduğunu anlamaya beraber çalıştık ve konuya neden varlar die deil nasıl tedavi edilirler die yaklaştı.
------------------------------------------------------------------------------------------
| |
|
|
İd:125 Eklenme/Güncelleme Trh : 29.12.2009 |
|
|
Üye No: 390 Üye Oluşu: 29.12.2009 Son Giriş: 29.12.2009 23:16:49 Nerden: TRABZON Konu : 0 Mesaj : 1 |
Biraz cesaret, ben hpv yi yendim
ben almanyada yasiyorum, daha once sigil tedavisi gormustum, 1 kez tekrarladi Frankfurtta 1 yil once yaktilar sonra cikmadi fakat doktorum universitede profesor kendisi, sigil cikmamasina ragmen 3 yil daha benim bunu bulastirabilecegimi ve bu ortalama 3 yil sonunda kendime dikkat edersem hpv organizmasinin kesinlikle atilacagini soyledi. 3 ay once nisanlandin , nisanlimla hic cinsel temasim olmadi haftaya doktordan radevu aldik bu hpv organizmasinin asisini nisanlima yaptiracagiz, asilar tamamlanmadan iliskiye girmeyegim. Kendisine hastaligimi soyledim anlayisla karsiladi. Biraz vesur ol hastaligini soyle ve onlem al baskasina zarar verme.
| |
|
|
İd:242 Eklenme/Güncelleme Trh : 26.10.2012 |
|
|
Üye No: 747 Üye Oluşu: 17.10.2012 Son Giriş: 26.10.2012 04:06:59 Nerden: İSTANBUL Konu : 0 Mesaj : 1 |
Hpv virüsü sadece cinsel yolla bulaşmıyor
YAZIN MALESEF ASRIN HATASINI YAPTIM GENİTAL BÖLGESMİ TEMİZLEDİM AMA TAHRİS ETTİM VE DENİZE GİTTİM VE BENZİN İSTASYONUN TÜVALETİNİ KULLANDIM KLOZETDİ İÇİDEKİ SU GENİTİTAL BÖLGEME BAYA SIÇRADI FARKINDAYDIM ORDA TAHRİS VARDI VE YAZIK Kİ 3 AY SONRA SİGİLLER ÇIKDI BİLMİYORDUM GEÇER DİYE DÜŞÜNDÜM ÖNEMSEMEDİM TEKRAR TEMİZLİK YAPARKEN KANADI BUNLAR NORMAL DERİDE DE TAHRİS OLUNCA HIZLA YAYILDI VE SONUÇDA YAKTIRDIM SEMAR TESTİ TEMİZ ÇIKDI AMA 1 HAFTA VE HALA ARAŞTIRIYORUM BAKİRE KIZ ARKADAŞIMDA DA ÇIKDI BEN EVLİYİM CİNSEL SE BAKİREDE HİÇ ERKEKLE ÖPÜŞMEYEN BİRİNDE NASIL ÇIKAR BİLİYORUM UZUN OLDU AMA SİZLERDEN RİCAM BU VİRÜSÜ ALAN KADINLARA HER GÜN BAŞKA BİRİYLE YATAN BİRİ GİBİ BAKILMASIN EŞİMDE YOK AMA BENDE VAR EŞİMDEN BAŞKA BİRİ DE YOK Kİ BENDE SUCU ONA ATAYIMMM İGNE OLSAM FAYDASI OLURMU
| |
|
|
İd:553 Eklenme/Güncelleme Trh : 26.01.2016 |
|
|
Üye No: 1246 Üye Oluşu: 26.01.2016 Son Giriş: 18.2.2016 17:05:43 Nerden: İSTANBUL Konu : 1 Mesaj : 2 |
Kurtuldum
Bencevtip testine hiç gerek yok
| |
Sayfalar :
[1]