Forum Ana Sayfa | Siteye Git | Forum Haritasi
   
A- Kadında HPV..  B- Erkekte HPV..  C- Genital Siğil, H..  D- Gebelikte HPV..  E- HPV Aşısı.. 
F- HPV Testleri.. 

   
Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline üniversiteli Eklenme/Güncelleme Trh : 08.03.2014  Toplam Okunma : 4197  Bugün : 1  

toplam29giriş
Üye No: 1016
Üye Oluşu:
08.03.2014
Son Giriş:
5.6.2015 11:27:08
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 4
Mesaj : 20
Hpv tanısı aldım

Penisimin uçunda ufak bir lezyon var doktorum siğil olduğunu söyledi benim bir kaç sorum olcak bir erkekte hpv anal bölgede çıkma olsalığı nedir bir süredir anal bölgemde kaşıntı ve ağrı var siğilden olabilir mi.2.Hpv vücutan tamamen atılabiliniyor mu?3.Penisimin ucundaki ufak siğil donduruldu ama 1 haftadır kabuk atma yada düşme olmadı siğil olmaya bilir mi?

------------------------------------------------------------------------------------------

 

   

Bu konuya 3 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar Mesaj
offline alev İd:407  Eklenme/Güncelleme Trh : 16.03.2014   

toplam0giriş
Üye No: 1021
Üye Oluşu:
16.03.2014
Son Giriş:
16.3.2014 16:27:24
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 0
Mesaj : 1
Lazerle hpv tedavisi, kriyoterapi bende başarısız oldu

Haftaya Salı günü adet bitkiten sonra lazerle genital siğil tedavisi için randevu aldım.20 gün önce Haseki devlet hastanesinde 2 seans siğil kriyoterapi yapıldı hiçbir genital siğilim düşmedi, kriyo tedavisi doktor bana siğiller büyük ise düşmeyebileceğini söylemişti, gereksiz zaman kaybettim, 1 ay önce olarak sivilce şeklindeydi şu an daha büyük kurumuş bir sivilce gibi fakat düşmediler ve ağrı yapıyorlar.Genital bölgemde görebildiğim kadar toplam 40 tane kadar sayabildiğim HPV siğilim var kaşıntı var ve koku da yapıyor. Bıktım artık, psikoloşjim bozuldu, cinsel siğil tedavisinin parasını geçtim kurtulmak istiyorum. Kriyoteapi tedavisi başarısız olunca uygulamayı yapan doktor daha fazla yardımcı olamayacağını ve siğil dondurma yönteminin artık faydadan çok zarar ve zaman kaybı yapacağını söyledi, konuda deneyimli doktor nevra hanımı önerdi. Lazerle siğil tedavisinin nasıl olacağını hiç bilmiyorum , fikrim yok fakat daha önce benzer tedaviyi tanıdığım bir eczacı hanım doktor nevra da olmuş ve sadece bir kez siğiller ve çok az sayıda tekrar etmiş bir daha hiç çıkmamış, depresyon ilacı ve sigara içiyorum, bunlar siğil tekrarında olumsuz etkenlermiş ,inşallah genital siğiller tekrarlamaz..

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline ac2315 İd:408  Eklenme/Güncelleme Trh : 16.03.2014   

toplam59giriş
Üye No: 1005
Üye Oluşu:
22.02.2014
Son Giriş:
24.3.2014 18:48:44
Nerden:
İÇEL
Konu  : 0
Mesaj : 1
Lanet olası hpv

Benim 10 ay önce penis etrafında vardı kriyoterapi ile düştüler. Sonra çıkmadılar. Peşinden aralık 2013 de tuvalet temizliğinden sonra makat etrafında bir şey fark ettim. Çok ufak. Sivilce gibi birşeydir diye düşüntüm. Şubatın başıydı. Birkaç tane daha olduğu farkettim. Ve yıkıldım. Hemen doktora gittim. Cildiye doktoru makat etrafındakilerin siğil olduğun söyledi. Bu arada penisimin etrafına da iyice baktı bir iki yerde şüpheli oluşum görünce onlara da kriyoterapi yaptım. Ama okuduklarımdan makat içinde de olabileceğini duymuştum. O nedenle aynı gün genel cerrahi uzmanına göründüm. Afedersiniz ama doktor parmakla bir kontrol yaptı ve içeri bakmamız gerekli dedi. Hastaneden dışarı çıktım ağladım ağladım.

Ben 13 yıllık evliyim. Eşimden başka kimseyle beraber olmadım. Eşime de sonsuz güveniyorum. Bu hastalığın sadece cinsel yolla bulaştığını söyleyenlere ise lanet ediyorum. Ben asla eşimi aldatmadım. Allah'a şükür ki eşimde bana çok güvenir.

Neyse, aynı gün hastanede kolonoskopi yapıldı. bağırsaklar temiz. ama makat girişinde de görüldü ve biyopsi yapıldı. Bir hafta sonra patoloji sonucu Akümülata Kondiloma (yani hpv). Doktorum ameliyat dedi, bir gün sonra ameliyat oldum. İçerdekiler temizlendi, makat etrafındakiler de. Ameliyat olalı bu gün 26 gün oldu. Dün tekrar gittim ve makat etrafında bir tane daha çıkmış, doktor bir iki ay sonra gel tekrar içeri bakalım dedi. Belki tekrar ameliyat olmak zorunda kalacam. Ameliyattan sonra ön tarafta da 4-5 tane daha çıkmıştı. Onları da dün cildiye doktori kriyoterapi yaptı.

Bu arada ben yıllardan beri çok fazla temizlik yapıyarum jiletle. İki güne bir duş alan bir insanım. Temizliğime çok dikkat ederim. Ve her iki banyoda bir de mutlaka jiletle temizlerim kılları. Bunun ne kadar yanlış bir davranış olduğunu da şimdi daha iyi anlıyorum. Ayrıca makat etrafında da yıllardan beri kayıntı ve bazen de hafif kanama olurdu, Anal füsür yani. Ama ben hiç baktırmamıştım. Muhtemelen bu hpv denen illeti o bölgede anal füsür olması sebebiyle önden arkaya ben bulaştırdım. Artık jilet kullanmıyorum. Tüy dökücü krem kullanıyorum. bir de genital bölge de kullanılabilen traş makinası aldım onu kullanıyorum. Bu arada eşim sir ağdaya giderdi artık gitmiyor. Çünkü bu sir ağda olayı birçok hastalığın bulaşmasına neden olabilir kadınlarda.

Eşim bilinçlidir ve her sene smear testi yaptırır. Geçen seneki temizdi. Geçen hafta o da kadın doğuma kontrol oldu. Yapılan göz muayenesinde dışarda ve içerde olumsuzluk tespit edilmedi ve smear testi de yapıldı. Bu hafta onun sonucunu da alacağız.

Nasıl geçecek ne zaman geçecek bilmiyorum. Bazen çok yorulduğumu hissediyorum. Bazen de eninde sonunda bitecek diyorum. Üstüne basa basa tekrar söylüyorum ki BEN EŞİMİ ASLA ALDATMADIM, ONDAN BAŞKA KİMSEYLE BİRLİKTE OLMADIM. EŞİME SONSUZ GÜVENİYORUM VE ONU DA ÇOK İYİ TANIYORUM. Bunun sadece cinsel yolla bulaştığını söyleyenlere de lanet ediyorum.

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline Erky85 İd:409  Eklenme/Güncelleme Trh : 19.03.2014   

toplam0giriş
Üye No: 1023
Üye Oluşu:
17.03.2014
Son Giriş:
17.3.2014 21:25:09
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 0
Mesaj : 1
Hpv ilaçları pahalı, geçmiş olsun

Arkadaşlar selamlar.

Herkese geçmiş olsun. Bende bugün totalde 10 adet siğilimi yaktırdım Ayrıca test için parçada verdim ve doktorumun verdiği ilaçlar ile 1400-1500 tl bir maliyet çıktı karşıma. Sağlık diyip veriyorsun mecbur.Ama işler büyümeden , yeni farkettiğinizde google da aratıp bu foruma gelip yazımı da okuduğunuzda hemen doktora gidiniz. İlaçlar çok pahalı ve Tedavinin ana ilacı Türkiyede eczanelerde bulunan bir ilaç değil malesef

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sayfalar :
[1]

Son Konu ve Mesajlar
Son 10 Konu Ekleyen
  Hpv doktoru tavsiye offline ESPRESSO
  Hpv 45 offline Ftmd
  Aldara offline kafkasya
  Hpv den dertliyim offline dertküpü
  Kendi kendine siğil yakma yöntemi offline asd25
  Ben bu olayi cozdum/ hikayem offline onakoma
  Bakirelerde smear offline mariapuder
  Kalıcı tedavi - araştırın - mel 1 offline hpv18hpv
  Dunyanin en talihsiz adamiyim offline sensation
  Nasil oldu offline Hakan
Son 10 Mesaj Ekleyen
  Hpv yeni bilgiler offline eczaacii
  Hpv tip 45 offline eczaacii
  Siğiller içeriye yakın mıydı? offline metoeire
  Kendi kendine siğil tedavisi ,il33 deneyimi offline MYTHOS
  Bilinen şeyler offline sensation
  Lsil offline Derya
  Molloscum ve elma sİrkesİ mucİzesİ offline Onnur
  Hpv siğili var..evlenmekten bile vazgeçtim offline Stgt
  Aldara kryo jilet koter offline Stgt
  Hastaneye hpv tedavisine başvur offline üniversiteli
Üye İstatistikleri
Online Üyeler
Online Üyemiz Yok
  Bugün kimler vardı
  En Aktif Üyeler
admin, dilan, daybreaks, MyDoom, cronicman, selmira, sensation, hpv mağduru, ac2315, zabirella, fells2, pretty07, aysec, Paula, Stgt, vildany, cetin27, DeJaVu, üniversiteli, beypazarikurusu, beyazdost, CLKI, Necat, Gizeeem, rey_han, narsurubu, eczaacii, tülay, candida, mastod,
  En Yeni Üyeler
Metehan , allergen, Nuran, Efem, ESPRESSO, Enes456, kripton, kasfer83, Pismanlik, Ftmd, kafkasya, venom34, dertküpü, memco182, metoeire, MYTHOS, Elif1, meltem74, asd25, şirin, Songoku, Abc128, muzdaripderttenbu, mit1978, onakoma, Gülay1605, Nani, Hakan, serdar76, Derya, sadis, lugesya, Onnur, fatihzen, gülüm,
Aktif Ziyaretçi 2 Aktif Üye 0 Üye Sayımız 1011
Bugün Tekil 142 Bugün Çoğul 258 Toplam Tekil 499498 Toplam Çoğul 1754933 Ip No: 3.17.6.75
Gynecologist İstanbul