Forum Ana Sayfa | Siteye Git | Forum Haritasi
   
A- Kadında HPV..  B- Erkekte HPV..  C- Genital Siğil, H..  D- Gebelikte HPV..  E- HPV Aşısı.. 
F- HPV Testleri.. 

   
Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline Alabasta Eklenme/Güncelleme Trh : 17.02.2014  Toplam Okunma : 10211  Bugün : 1  

toplam4giriş
Üye No: 999
Üye Oluşu:
16.02.2014
Son Giriş:
9.7.2015 00:16:16
Nerden:
ANKARA
Konu  : 1
Mesaj : 0
Hpv hastalığı, üzülmeyin geldiği gibi gider!

Arkadaşlar çok forum okudum araştırma ve uygulama yaptım ve başımdan geçenleri yazma gereği duydum.Namazında niyazında bir insan değilim ama Tanrının gazabına inanır şefkatine sığınmasını bilirim.Birinin ahını almaktan korkarım.Akranlarımın sürekli eş değiştirmesi oldum olası ters gelmiştir bana inanışım gereği 28 yaşıma kadar kendimi evleneceğim kadına sakladım.Kız arkadaşımla kendisi harap bitap piskolojik bir çöküntüdeyken tanıştım.Birbirimizi çok sevdik daha önce biriyle ilişkisi olmuş.Benim değişim puştun birine denk gelmiş o evlilik hayelleri kurarken çocuk çekmiş gitmiş.Bana bundan bahsettiğinde benden önce ne yaşadığın değil benimle birlikte ne yaşıyacağın önemli dedim ve yolumuza devam ettik.Ettik ama geceleri yorgan altında kriz geçirmeler sürekli soru sormalar kendi kendime konuşmalar yakın arkadaşlardan teselli nasihat almalar.Çocuğa şaş kaza denk gelsem kesin öldürüdüm o derece dolmuştum.Tanrıya isyan ettim bana bunu mu reva gördün diye.Kendi kendimi toparladım.Sonuçta hiç ilişkisi olmamış birinin beni bukadar seveceği beni aldatmayacağı da garanti değil.Neyse ailelerimiz tanıştı kaynaştık.Deli gibi seviyoruz birbirimizi .İlişkiye girdik bir gece.Kendi kendime dedimki daha önce iyiki başka biriyle yapmamışım çünkü bu haz uyuşturucudan daha tehlikeli :) Adamı o limandan bu limana sürükler.
Arkadaşlar 6-7 ay kadar sonra bende siğiller çıktı.O mutluluk bir anda dağılıp karanlık günlere giriş yaptık tekrar.Ben kız arkadaşımı suçluyorum ama o beni suçlamıyor.Test yaptırdı smear paps falan temiz çıktı.Çok göreve gidip otellerde kalıyoruz havludan wcden geçmiştir dedim.Kimseyle birlikte olmadım onun dışında ve oda bundan emin sormadı bile.1.hafta intiharı bile düşündüm doktor yazılarını forumları okuduktan sonra.Ciddi ciddi düşündüm ve kız arkadaşım buna engel oldu.Ailem öğrendi kız arkadaşımın önceden ilişkisi olduğunu öğrenmelerine mi yanarsın benim buzamana kadar kız arkadaşım olmadığını öğrenmelerine mi..).Apar topar memlekete gidip ailemle toplantı yapıldı.Babam sağlıklı dul bir kadın alsan daha iyidi demesi benim kız kardeşiminde başına gelebileceğini söylemem dışarıda sürüsü dolanıyor sonuçta...Babam hatta bu kızla evlenmezsen bundan sonra hayatına girecek kişiye hpvli olduğunu söylerim bile dedi.Bunlarıda atlattık.Doktor doktor gezmeye başladık.Anam toplam hepsinin temizliğine 1000 tl diyenler falanlar filanlar.Doktor bozuk moralinin iyice içine ediyor derken ürtiker vardı bende bir doktora gidiyordum o geldi aklıma.Koşa koşa gittim adı Can çokta iyi aramız.Can Hocam önce moralimi düzeltti.Önemli olan moral dedi.Neler görüyoruz biz aklın şaşar seninki bişey değil...siğilleri dondurdu bundan sonrada ücret almam dedi.Ayda 2 olmak üzere 6 ay falan gittim.Ayıp olmasın diye içimden de gelerek hediye falan götürdüm hep.Evladım der bana benimle ayrı ilgilenir sağolsun.
Önceden çoktu 2-3 e düştü şimdi yok arkadaşlar.Kız arkadaşımda hala belirti yok ya taşıyıcı ya bağışıklığı çok sağlam yada gerçekten onda yok.Neyse bu zımbırtı hayatıma iyiki girmiş.Bok gibi yaşadığımı hayatın ne kadar değerli olduğunu farkettim.Hastalık çıkar çıkmaz spora başladım alkolü bıraktım sigara tektük.

-Spor şart arkadaşlar koş koşamıyorsan yürü ter at.Baklavalarım oldu hayatımda ilk defa.Güçlendim kuvvetlendim yürümeye üşenirdim koşuyorum koşabildiğim kadar.Çıkar... çıkacak asla moralinizi bozmayın ama sonunda defolup gidecek.Vücut sizin vücudunuz size bulaştığına pişman edin onu!
-Ürtikerim için ardıç katranı sabunu ile kükürt sabunu kullanıyordum ürtiker geçti belki hpvyede etkisi olmuştur bitmesinde ama emin değilim.
-Kesinlikle jilet kullanmayın tüy dökücü krem kullanın.2 taneydi bende ilk çıktığında salak gibi kesmiştim bunları arttılar.
-Bağışıklık sistemi takviyeleri var kullanın fast food kesinlikle yemeyin içinde mc,king cola olan şeylerden uzak durun
-Bol su için
-hastalığınızı unutun o takılsın orda çünkü ileride daha büyük sorunlarınızda olacak ona kafa yormayın.
-Cinsel hayatınız kısıtlanır doğrudur ama yaşayacağınızı yaşarsınız aşkınızı doya doya yaşar çoluk çocuk da yaparsınız.
-Sirke arkadaşlar sirke.Dudağımda çıkmıştı akşam kulak çubuğunu sirkeye batırıp arasına koydum dudağımın.1-2 saat aralıklarla tuttum zamandan emin değilim ama sabaha karardı 2 güne düştü.Dudak içi beyazlıyor şiş hissi veriyor oda geçiyor hemen.
-İlkin üroloğa gitmiştim hemen yakalım dedi adam .Yok ordaki siğile elini sürüp gözüne sürersen ordada çıkarmış heryere yayılırmış.Ulan buna inat denedim hiçbirşey de olmadı Can Hocamla aynı hastanedeler seni korkutmuş dedi adam ayıp olmasın diye.
-Arada sarımsak yiyorum sabahları ılık suya limon sirke bal yapıp içiyorum.Bilmiyorum iyi geliyormu gelmiyormu emin değilim ama yaptıklarımı yazıyorum sadece.
-Çörekotu-bal yemişliğim de var ama ondan da emin değilim.Arkadaşlar o kadar çok şeyi denedim ki hangisi iyi geldi emin olamıyor insan.
-Banyodan çıkarken serin suyla bitirin duşunuzu.Bağışıklık sisteminiz güçlenir direnci artar.
Son olarak geçer gider moralinizi bozmayın.Bambaşka bir hayata başlayın. Sevdiğiniz varsa sıkı sıkı sarılın.Yaşam tarzınızı değiştirin.Forumları fazla kurcalamayın , yazıların hepsini ciddiye almayın hpv değil ama kendi kendinizi kanser edersiniz :) Bu eylül düğünüm var nasip olursa, çocuğa geçer diyolar ya ona da inanmıyorum oda doktor sallaması.Bu hastalığı gerçekten sevdim, beni bk çukurundan çıkardı resmen.Sinirli asabi biriydim mülayim oldum.Ailemi,sevgilimi daha çok sevmeye başladım.Dua ediyorum her akşam şükrediyorum...İnsanı hizaya sokuyor böyle olaylar.Kendinize iyi bakın arkadaşalar sıkıntı yapmayın.

------------------------------------------------------------------------------------------

 

   

Bu konuya 4 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar Mesaj
offline beypazarikurusu İd:400  Eklenme/Güncelleme Trh : 27.02.2014   

toplam29giriş
Üye No: 909
Üye Oluşu:
01.07.2013
Son Giriş:
15.2.2015 14:48:10
Nerden:
İÇEL
Konu  : 3
Mesaj : 5
Hpv hastalığını abartmayın..

kardeş sen ne yapmışsın yaa :D okurken güldüm ya . bu hastalığı bu kadar büyütmeyin ya . dudağınızda uçuk çıkıyor uçukluyken de öpüşürseniz karşıya bulaşıyor. böyle düşünün. hiv değilz çok şükür onların işi daha zor . imüneks alın kullanın ben onu kullandğmdan beri çkmyr . ve geçip gidiyor inanın buna . ayrıca şöyle bilgi verim. yabancı bir profla yazışmam oldu . hpv ping pong etkisi göstermez dedi . yani mesela siz kız arkadaşınıza bulaştırdınız o tedavi olmadı ama siz oldunuz temizlediniz. ondan tekrar size bulaşmıyormş . viral yükünüz gitgide zayıflıyormş ve zamanla çekip gidiyormş bu hastalık. tabiikide kendinize iyi bakıcaksınız yemenize içmenize. nasıl vitamin yönünden eksik kalınca ağız içinde aftlar çıkıosa buda böyle demek . herşeyin bir mantığı var hayatta. çok geçmiş olsun

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline zagart59 İd:452  Eklenme/Güncelleme Trh : 17.05.2014   

toplam0giriş
Üye No: 1050
Üye Oluşu:
17.05.2014
Son Giriş:
17.5.2014 15:21:36
Nerden:
İZMİR
Konu  : 0
Mesaj : 1
Tebrikler biraderim

Siteye yorum atabilmek için ùye oldum hasta degilim.Hem yazdigin yaziyi hemde de seni tebrik etmek istiyorum.Allah yolumuzu açìk etsin.

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline wish health İd:460  Eklenme/Güncelleme Trh : 15.07.2014   

toplam0giriş
Üye No: 1078
Üye Oluşu:
13.07.2014
Son Giriş:
13.7.2014 12:23:17
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 2
Mesaj : 2
Hpv hastalığı payaylaşımları , pozitifliğine sağlık!

Arkadaşım Merhaba, cinsiyetlerimiz farklı bu hastalık kadına-erkeğe başka davranıyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla ancak senin burada yazdığın samimi paylaşımlar bana da moral oldu. Hiçbir zaman bu hastalığı atlatacağımı düşünemiyorum bazen. 3-4 aydır kendisiyle yaşıyorum. sadece annem biliyor. Ve büyük yük bu bana. evlenebilecek miyim ve ya bu hastalık ne zaman geçer yıl sayıyorum kendimce. yazılanları okuyup ben de aktarlardan çıkmıyorum. çörek oyu yağları solgar kefir yoğurt bal-çörek otu, yeşil çay her şey ama her şey içiyorum. yakında zehirleneceğim bu karışımlardan diyorum :) eskiden neşe dolu bir insandım.herkes hayrandı bana ama şimdi öyle değil ben bile kendimden rahatsız oluyorum. sürekli sevgili değiştiren bir tip hiç değilim.aktif bir hayatım da yok.hatta sadece temasla oldu.araştırmalarıma göre. tam bir zedeyim:) tek bir kişiyi baya sevdim. o da bana hasta olduğunu söylememiş. aşkım da batsın hayırsız bir şey için uğraşıp edip üstüne hasta olduğumla kaldım diyorum. ama hani bir müsibet bin nasihat olayı da var ya. vardır bir hayır diyorum.sadece genç yaşımda bütün umutlarım gitti. evlilik hep çok isterdim şimdi kimseye bulaştıramam haksızlık olur diye nasıl olur ki acaba diyorum. çocukları çok seviyorum. dışıma bakıldığında taş gibi kızım ama içim hep hüzün..kendimi böyle görüyorum. inşallah ben de sizler gibi kabullenme evresini atlatıp bu hastalıktan hpv negatif olup kurtulurum. bağışıklık sistemime yükleniyorum işte.buralarda yazılan olumsuz şeyleri okuyamıyorum geceleri uykularım kaçıyor. hep olumluları görmeye çalışıyorum. ayrıca böyle bir platform oluşturulmasında emeği geçenlere selam olsun. yalnız olmadığımı hissettiriyor. Çünkü kimseyle paylaşamıyor insan. bilgilendirici şeyler paylaşan arkadaşlara teşekkürler diyorum.

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline Caresiz İd:535  Eklenme/Güncelleme Trh : 20.04.2015   

toplam2giriş
Üye No: 1189
Üye Oluşu:
18.04.2015
Son Giriş:
18.4.2015 20:09:51
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 0
Mesaj : 1
Genital siğiller tekrarlıyor

Merhaba,
Yazınızı ilgiyle okudum. 6 aydır doktor kontrolünde yaktırmama rağmen sürekli tekrarlıyor. Delirmek üzereyim. Anti HIV negatif çıkmasına rağmen sanki öyle bit şey varda o yüzden geçmiyor gibi kabuslar görüyorum. Bir de sürekli halsizlik hissediyorum ve Boğaz enfeksiyonu oluyorum yani Vücudu sanki yoruyor gibi siz de de oluyormuydu??
selamlar

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sayfalar :
[1]

Son Konu ve Mesajlar
Son 10 Konu Ekleyen
  Hpv doktoru tavsiye offline ESPRESSO
  Hpv 45 offline Ftmd
  Aldara offline kafkasya
  Hpv den dertliyim offline dertküpü
  Kendi kendine siğil yakma yöntemi offline asd25
  Ben bu olayi cozdum/ hikayem offline onakoma
  Bakirelerde smear offline mariapuder
  Kalıcı tedavi - araştırın - mel 1 offline hpv18hpv
  Dunyanin en talihsiz adamiyim offline sensation
  Nasil oldu offline Hakan
Son 10 Mesaj Ekleyen
  Hpv yeni bilgiler offline eczaacii
  Hpv tip 45 offline eczaacii
  Siğiller içeriye yakın mıydı? offline metoeire
  Kendi kendine siğil tedavisi ,il33 deneyimi offline MYTHOS
  Bilinen şeyler offline sensation
  Lsil offline Derya
  Molloscum ve elma sİrkesİ mucİzesİ offline Onnur
  Hpv siğili var..evlenmekten bile vazgeçtim offline Stgt
  Aldara kryo jilet koter offline Stgt
  Hastaneye hpv tedavisine başvur offline üniversiteli
Üye İstatistikleri
Online Üyeler
Online Üyemiz Yok
  Bugün kimler vardı
  En Aktif Üyeler
admin, dilan, daybreaks, MyDoom, cronicman, selmira, sensation, hpv mağduru, ac2315, zabirella, fells2, pretty07, aysec, Paula, Stgt, vildany, cetin27, DeJaVu, üniversiteli, beypazarikurusu, beyazdost, CLKI, Necat, Gizeeem, rey_han, narsurubu, eczaacii, tülay, candida, mastod,
  En Yeni Üyeler
Metehan , allergen, Nuran, Efem, ESPRESSO, Enes456, kripton, kasfer83, Pismanlik, Ftmd, kafkasya, venom34, dertküpü, memco182, metoeire, MYTHOS, Elif1, meltem74, asd25, şirin, Songoku, Abc128, muzdaripderttenbu, mit1978, onakoma, Gülay1605, Nani, Hakan, serdar76, Derya, sadis, lugesya, Onnur, fatihzen, gülüm,
Aktif Ziyaretçi 2 Aktif Üye 0 Üye Sayımız 1011
Bugün Tekil 65 Bugün Çoğul 113 Toplam Tekil 500020 Toplam Çoğul 1755978 Ip No: 3.143.4.181
Gynecologist İstanbul