Forum Ana Sayfa | Siteye Git | Forum Haritasi
   
A- Kadında HPV..  B- Erkekte HPV..  C- Genital Siğil, H..  D- Gebelikte HPV..  E- HPV Aşısı.. 
F- HPV Testleri.. 

   
Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline bremen Eklenme/Güncelleme Trh : 13.02.2010  Toplam Okunma : 32149  Bugün : 3  

toplam4giriş
Üye No: 452
Üye Oluşu:
12.02.2010
Son Giriş:
16.2.2010 17:59:12
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 1
Mesaj : 0
Genital uçukl tedavi süreci ve masrafları..

penisimde 1 seneye yakın bir süredir sanırım genital uçuk var. .tedavi için önerdiğiniz bir doktor var mı ? tedavi süreci ve sonraki süreç ortalama ne kadar dır ve fiyatlar ortalama nedir ?..fiyat ve süre olayı benim ve bircok kişinin saglıktan daha cok düşündüğü bir durumdur..çünkü,bu tedavinin gizlilik amacı hepimizde tereddutlere yol açmaktadır..çogumuz bu tedaviyi ailemizden gizli yapacagımız için,yardımcı olmanızı rica ederim..

------------------------------------------------------------------------------------------

 

   

Bu konuya 8 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar Mesaj
offline nabi İd:213  Eklenme/Güncelleme Trh : 26.10.2012   

toplam0giriş
Üye No: 501
Üye Oluşu:
05.07.2010
Son Giriş:
5.7.2010 23:07:30
Nerden:
ANKARA
Konu  : 0
Mesaj : 1
Siğil tedavisi fiyatları

Siğil tedavisi fiyatları nı araştırdım, uçuk rakamlar ankarada söylediler lütfen yardım edin benimde sağlık güvencem yok ne kadar masrafım olur ve ankarada önereceğiniz bir hastane varmı şimdiden teşekkürler

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline trankkort İd:223  Eklenme/Güncelleme Trh : 26.10.2012   

toplam0giriş
Üye No: 699
Üye Oluşu:
04.04.2012
Son Giriş:
4.4.2012 01:36:09
Nerden:
ÇANKIRI
Konu  : 0
Mesaj : 1
Genital siğil bitkisel tedavi

Alıntı :  id:161  Yazan:bremen  Tarih:13.02.2010
Genital uçukl tedavi süreci ve masrafları..: penisimde 1 seneye yakın bir süredir sanırım genital uçuk var. .tedavi için önerdiğiniz bir doktor var mı ? tedavi süreci ve sonraki süreç ortalama ne kadar dır ve fiyatlar ortalama nedir ?..fiyat ve süre olayı benim ve bircok kişinin saglıktan daha cok düşündüğü bir durumdur..çünkü,bu teda...

Mrb Siğillerden kurtulmak oldukça maliyetli ve sancılı olabilir. Çevremizden duyduğumuz doğal tedavi yöntemleri ise çoğu zaman malesef işe yaramaz çünkü her siğil aynı değildir ve her siğil için farklı doğal tedavi yöntemi uygulanması gerekir.

Siğillerle tanıştığımda 20 yaşındaydım. Sol elimin üstünde ortaya çıkan ve yarım bezelye büyüklüğündeki siğili ilk başta fazla önemsemiyordum ancak daha sonraları insanların siğilime dikkat kesilmeleri, benimle ten temasından kaçınmaları ve siğilimle ilgili sorular sormaları canımı sıkmaya başladı. Üstelik acıyor ve cisimlere takılıp kanıyordu. Bu yüzden zaman içinde büyüdü ve tırnaklarımın kernarı ve parmaklarım gibi farklı bölgelere de yayıldı.

Bir süre siğillerle yaşadıktan sonra tedavi almaya karar verdim ve İstanbuldaki en iyi hastanelerde en iyi doktorlara gittim. Yaklaşık iki sene boyunca bu tedavilerden cevap alamadım. Bazıları işe yarar gibi görünse de siğillerim tekrarladı, hatta vücudumda bu tedavilerden dolayı kalıcı izler oluştu ve hastanelerde imzaladığım kağıtlardan dolayı bu konuda hiçbir itiraz yapamadım.

Bana hatırı sayılır miktarda paraya ve 2 yıla yakın zamana mal olan tedavi sürecimde siğillerim sadece büyüse de siğillerle ve insan bağışıklık sistemi ile ilgili pek çok şey araştırdım ve öğrendim. İnternetten, yazılı kaynaklardan ve bu konuda yazılmış ingilizce üniversite tezlerinden okuduğum bilgilerle takip ettiğim tedavi sürecini sorguladım. İnsanın kendini çok iyi tanıdığını ve kendini çok daha iyi tedavi edebileceğini keşfettim. Farklı doktorlarda, hastanelerde devam ettirdiğim tedavimi tam 2 sene sonra sonuç elde etmeden sonlandırdım ve kendi seçtiğim doğal tedavi yöntemini uygulamaya karar verdim ve siğillerimden 5 gün içerisinde sonsuza kadar kurtuldum.

Bu yöntemi genital siğilleriyle aylardır mücadele eden bir arkadaşıma tavsiye ettim ve denemeye karar verdi. Fakat genital siğillerden tam istediği tedavi sonucunu almadı .Kullandığımız yöntem bütün siğil türleri için işe yarayıp yaramadığından emin değilimi genital bölgede tam sonuç alamadım yine de bir doktorla görüşmen iyi olur

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline moonwalker İd:228  Eklenme/Güncelleme Trh : 26.10.2012   

toplam1giriş
Üye No: 729
Üye Oluşu:
16.08.2012
Son Giriş:
17.5.2013 17:24:15
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 0
Mesaj : 1
Genital siğil elma sirkesi tedavisi

Alıntı :  id:161  Yazan:bremen  Tarih:13.02.2010
Genital uçukl tedavi süreci ve masrafları..: penisimde 1 seneye yakın bir süredir sanırım genital uçuk var. .tedavi için önerdiğiniz bir doktor var mı ? tedavi süreci ve sonraki süreç ortalama ne kadar dır ve fiyatlar ortalama nedir ?..fiyat ve süre olayı benim ve bircok kişinin saglıktan daha cok düşündüğü bir durumdur..çünkü,bu teda...

Selamlar ,
Yaklaşık 2,5 senedir HPV li olan ve bunlardan yeni kurtulmuş biri olarak cevap yazma ihtiyacı duydum.
Öncelikle HPV özellikle erkekte çok önemli sonuçlar doğurmayan, sadece fiziksel yapı olarak rahatsız eden bir çeşit deri altı mikrobunun
vucut bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla beraber kendini siğil olarak gösterme olayıdır. Genelde cinsel yolla bulaşan bir mikroptur. Cinsel yolla bulaşması tam bir cinsel birlikteliklede olmayabiliyor.

Bu mikrobu kaptıktan sonra eğer evliysen veya düzgün bir ilişkin varsa eşinede bulaştırıyorsun. Bu eşinde Sİğil olarak görünme ve görünmeme olarak 2 sonuç veriyor. Yani bağışıklık sistemi kuvvetiyse görünmüyor , kuvvetli değilse siğiiller çıkabiliyor. Görünmemesi demek onun bu mikrobu taşımadığı anlamına gelmiyor bunu unutma. Bu mikrop bayanlarda smeer testlerinde bile çıkmayabilliyor.

İlk toplu iğne başı kadar çıktıklarında tabi bir türk erkeği olarak bunları yolarak ve kopararak kurtulacağımı sandım. O ana kadar HPV ile ilgili hiç bir bilgim olmadığı içinde bu yola gitmiş olabilirm tabi. Dolayısıyla bu iğne başı kadar olan kabarıklıklar bir siğil halini aldı. 2 tane karnımın alt kısmında , 1 tane sağ kasığımda , 2-3 tane de Penisimde çıktı . Durumun ciddiyetini anladığımda doktora gittim.
İnan bana , burada yazdıklarım kadar bir açıklama yapmadı , yapamadı.. Bu işte illa doktora gidicem diyorsan bunun araştırmasını iyi yapmanı öneririm. Doktorların çoğunda bu iş tam bir cahillik seviyesinde. İnsan bir araştırır bir okur değilmi :) . İlk gittiğim doktor bana yakacağımızı söyledi.. Ben de tabiki kabul ettim. Yaklaşık 150 TL bir yaktırma ücreti ödedim. Fakat çözüm oldumu , tabiki hayır yaklaşık 15-20 gün sonra aynı yakılan yerlerden yine çıktı.
Tekrar çıktıktan sonra ne varsa internette vardır diyip , google amca ile bayaa bir dost oldum HPV konusunda...

İlk doktordan sonra ,kendi yaptığım araştırmalarda , Hidrojen Peroksit ( yazı yanlışları olabilr ) ve Verrutol ü keşfettim. Öncelikle şunu anlaman gerek , birinin kullandım ve işe yaramadı dediği ilaç sende yarayabilir , aynı şekilde yarayan da sende yaramayabilir .

Hydrojen Peroksit ve Verrutol kullanımı şu şekilde ouyor. Sİğilleri ucunu yaktığın bi iğne yardımı ile delip çok fazla olmamakla beraber kanatıyorsun.
Bu siğilin köküne yani mikrobun yatağına ulaşman için bir yol gibi grünüyor. Peroksiti bir kulak çubuğu yardımıyla direkt olarak siğilin üzerine sürüyorsun. Veee çosssss .. Güzelce bir kabarıyor , anlıyorsunki doğru yoldasın .. Bunu 1 hafta kadar günde 2 kez yapıyorsun... Bu bir haftadan sonra Verrutol adlı ilacı kullanıyorsun.Buda bir çeşit asitik bir ilaç..Ben bunu yine kulak çubuğu ile kullandım , bundan dikkat etmen gerek etrafına bulaştırmaman , çünkü yakıcı bir ilaçtır... Evett gelelim sonuca , zaman zaman başarılı oldu bu tedavi, ama kesin çözümmü bende olmadı.

Bu sefer daha deneyimli bir doktora gideyim dedim , nede olsa bir kez savaş başlamıştı.Ya kazanacaktım ya kazanacaktım..

2.Dokora gittim , evet HPV dedi.. Alla alla dedim , zaten bunu biliyorum çözümü nedir dedim. Ben anlatmaya Verrutoldan başladım , öbüründen çıktm derken.. Baktım adam beni dinliyor.. Evet hocam aynen devam et dedi.. Sonuçta bana bir Verrutol yazdı :) ve gönderdi..EE ne anladım bu işten zaten ben bunu biliyordum...

Neyse baktım 2. doktordan da hayır çıkmadı. Ben biraz daha google amcaya sorayım dedim ..
Nİhayetinde bu işin tamamen bir vucut direnç i meselesi olduğunu öğrendim.
Vucut direncini arttırabilmen için bir takım ilaçlar var. Bunlardan en iyilerinden birtanesi ( bende işe yaradı diye söylüyorum ) Immuzinc.
Öncelik bu ilaca başlamanı tavsiye ederim. İlk 15-20 gün bir etki göremeyebilirsin , pes etme devam et.
Sonra araştırmalarım sonucunda TTO , Çay AĞacı Yağı ( Tea Tree Oil ) nun HPV de baya ekili olduğunu hem Türkçe hem ingilizce forumlardan
öğrendim.. Bunun da saf olanı ve olmayanları , birde insanları kandırmak amaçlı sahteleri var , TÜrkiyedeki her ürün gibi. Ben bu sahteleri satanlara acil HPV bulaşmasını diliyorum :) ... Tam TTO yu sipariş edecektim ki , forumun birinde ELMA SİRKESİ tedavisini gördüm.
Tedavi çok basit ve maasrafsız dı..
Aynen yazılan şuydu ; 3-4 yıldır kurtulamadığım siğillerimden 1 gecede kurtuldum.Sizde deneyin , birşey kaybetnezsiniz.

TTO yaklaşık 35-40 TL arasında . Hemen TTO yu 2.plana aldım.. 4-5 gün elma sirkesi olayına girdim....
Ve tammmm isabet ... Yaklaşık 2,5 yıldır kurtulmaya çalıştığım kabusum 1 gecede bitmişti.

Tedaviyi şöyle yaptım , Yİne iğne ile hafif kanattım ,bir pamuğa döktüğüm Elma sirkesini siğillerin üzerine yara bantı ile yapıştırdım. Tabiki tatlı bir yanma oldu .Bütün gece o şekilde kaldıktan sonra bütün siğiller mosmor olmuştu.. Bu tedavinin iyiye gittiği işaretiydi..Yaklaşık 3-4 günden sonra tamamen kayboldular. Bu arada ingilizce forumlarda da Elma sirkesinin HPV tedavisinde çok başarılı olduğunun yazdığını gördüm.
Yaklaşık 25-30 gün oldu ve çıkmadılar. Bu arada immuzinc e devam ediyorum .
Yani çözüm yıllardı her dolabı açtığımda bana bakıyormuş ama ben farkında değilmişim :)
Umarım açıklayıcı olmuştur...

Tekrar geçmiş olsun ...

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline simay İd:236  Eklenme/Güncelleme Trh : 26.10.2012   

toplam0giriş
Üye No: 748
Üye Oluşu:
26.10.2012
Son Giriş:
26.10.2012 02:49:08
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 0
Mesaj : 1
Bende işe yaramadı

3 yıldı bu siğil derdi ile cebelleşiyorum, şükürler olsun 6 aydır hiç çıkmadı denemediğim yöntem kalmadı. Önce Kartal da bir özel hastanede 3 kez siğil dondurma tedavisi yapıldı 20 gün ara ile tekrarladı acısı, parası ve üzüntüsü de eşantiyon... Daha sonra erkek arkadaşıma ve bana da Aldara verdiler makatım ve kasıklarım yara oldu 1 hafta ancak kullandı. Elma sirkesini 3 ay denedim , erkek arkadaşım da bu arada denedi ve antiparantez siğil çıkmasından beri ilişkiniz de olmadı. İş yerinde sirke kokmaktan ve siğillerimin hızla artmasını sağlamaktan başla bir işe yaramadı,erkek arkadaşımın bu arada penisin içinde de bu sirke tedavisi sırasında si*ğil çıktı üniversite hastanesinde penisinin içine girip yaktılar. Sirke tedavisi efsane... bana zaman kaybettirdi . 8 ay önce narkoz altında 1 kez siğillerim yakıldı 20 gün sonra 2 tane tekrar atti onlar da 1 kez lokal ile yakıldı, şu an Allahıma şükrüler olsun hiç siğil yok ve simir testim de temiz, boşuna zaman kaybetmişim. Erkek arkadaşım hala sürünüyor, zaman kaybettiği ve siğiller penisnin içine yayıldığı için tedavisi zor oldu hala kontrol altında.. hepinize şifalar..

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline fatih İd:264  Eklenme/Güncelleme Trh : 03.05.2013   

toplam0giriş
Üye No: 796
Üye Oluşu:
12.01.2013
Son Giriş:
12.1.2013 01:56:47
Nerden:
ANKARA
Konu  : 0
Mesaj : 1
Hpv alternatif tedavi var mı...makatta hpv, bitmek bilmiyor,

yaklşık ıkı senedır makat bölgesınde sigiller var doktora gııtım hep aynı podafılm ılaç verdıler bılgın asıt resmen o bölgeyı tariş edıyo neyse dışkapı dermotojı gıttım dondurma tadavısi 10 kere gıttım ön taraftakıler gectı amam makat bölgesındekıler duruyo google araştırdım elma sırkesı denenıyo bı yararı olurmu yardım olursanız sevırım psikolojım bozuldu resmen

------------------------------------------------------------------------------------------

http://genitalsigil.org  

offline sushy İd:297  Eklenme/Güncelleme Trh : 17.05.2013   

toplam0giriş
Üye No: 867
Üye Oluşu:
17.05.2013
Son Giriş:
17.5.2013 17:18:02
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 0
Mesaj : 1
Çözüm çok basit

Arkadaşlar yaklaşık 2 yıl bunu yaşamış biri olarak ve tedavi olarak yaktırma , verrutol gibi ilaçları da kullanmış biri olarak size önerim ELMA SİRKESİ dir . Ben siğilleri bununla atlattım.. Şu şekilde kullanabilirsiniz . Bir ufak pamuğu sirkeledikten sonra ister yapıştırarak ister başka yolla sabaha kadar siğilin üzerinde kalmasını sağlıyorsunuz . bunu da 3-4 gün üst üste yapıyorsunuz . Siğilin önce karardığını ve daha sonra düştüğünü görüyorsunuz .Erken düşerse bile 1-2 gün fazladan tedaviye devam edin... Bununla bütün hepsini yok ettim. Bu konuda şaka yapacak veya insanlarla oynayacak değilim. Fakat çözüm gerçekten bu kadar kolay..

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline hpvyeson İd:473  Eklenme/Güncelleme Trh : 12.10.2014   

toplam1giriş
Üye No: 1118
Üye Oluşu:
12.10.2014
Son Giriş:
12.10.2014 17:57:10
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 0
Mesaj : 1
Denendi ve Onaylandı

Arkadaşlar selamlar,

Tecrübemi paylaşmak için yeni üye oldum ve aktarmak istedim. Benim de penis bölgesinde yaklaşık 2-3 aydır vardı. ilk başlarda ne olduğunu bilmediğim için herhangi bir eylemde bulunmadım. Sonra bir iki tanesi büyünce araştırdım ve hpv olduğunu öğrendim. Tedavi yöntemlerini 1 hafta sabah akşam araştırdım. Doktora gitmeden önce kendim tedavi denemek istedim ve forumlarda gördüğüm elma sirkesini duydum ve tabi verrutol u da. İlk önce elma sirkesine güvenmedim ve verrutol aldım. 2 gün denedim biraz küçülme olsada çok uzun süreceğini anladım sadece verrutol ile ve elma sirkesini denemye karar verdim. bu verrutol + elma sirkesi tedavisinin 3. günü ve siğillerin çoğu düştü ve düşmeyenlerinde hepsi simsiyah oldu. Ya bugun yada yarın kalanlar da düşeceğinden eminim.

Uyguladığım tedavi şu şekilde,

akşam ilk olarak verrutol sürüp kurumasını bekledim. 2 kat sürdüm hep. Kuruduktan sonra ( yaklaşık 1 saat sonra) duş alıp üstünü soydum. arkasından pamuk üzerine elma sirkesi sürük üzerine koydum. ( bantlayıp gece boyunca kalmasına gerek yok. çok kalırsa deriyi çok tahriş ediyo. 1 saate yakın üstünde kalması yeterli.) Arkasından tekrar duş alıp gece yatmadan verrutol sürdüm. sabah kalkınca duş alıp tekrar kavlattım. eve gelince akşam yine aynı işlemler. Dediğim gibi bugün 3. günüm ve çoğu gitti. Tabi herkes de nasıl tepki verir bilemem ama bendeki etkisi mucize. Bu arada bu işlemleri yaparkende bağışıklığı güçlendirmek için bağışıklık kuvvetlendirici bir hap ve çinko hapı kullandım. ( Bağışıklığı kuvvetlendirmek çok önemli.) Not: Yapacağınız her işlem öncesi temiz ve kuru olmasına dikkat edin.

Son olarak da yabancı sitelerden de araştırdığım kadarı ile çay ağacı yağı sürülen bölgedeki bağışıklığı arttırıyormuş. Bu nedenle çağ ağacı yağınıda hepsi düştükten sonra 2-3 gün uygulayıp bir daha çıkmaması için kullanacağım. Umarım bende işe yarayan sizde de işe yarar. Şimdiden geçmiş olsun herkese.

------------------------------------------------------------------------------------------

 

offline Onnur İd:549  Eklenme/Güncelleme Trh : 27.06.2015   

toplam0giriş
Üye No: 1215
Üye Oluşu:
27.06.2015
Son Giriş:
27.6.2015 12:05:32
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 0
Mesaj : 1
Molloscum ve elma sİrkesİ mucİzesİ

Molloscumada iyi geliyor elma sirkesi okadar uğraştım senelerce dondurma falan utancı bir yana masrafı bir yana can yanması bir yana yaşasın elma sirkesi yeni kullanmaya basladım tam gecirmedi ama ustu sivilce gibi beyazlasti banyoya girdim ciktim biraz bekledim ustu siyahlasmis muhtemelen kurutacak 1 sinde denedim simdi cogunun ustune sirkeli pamuk koydum insallah hayirlisi bakalim umutla bekliyorum yalnız sabah aksam yapiyorum tez gitsinler diye herkese gecmis olsun saygilar

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sayfalar :
[1]

Son Konu ve Mesajlar
Son 10 Konu Ekleyen
  Hpv doktoru tavsiye offline ESPRESSO
  Hpv 45 offline Ftmd
  Aldara offline kafkasya
  Hpv den dertliyim offline dertküpü
  Kendi kendine siğil yakma yöntemi offline asd25
  Ben bu olayi cozdum/ hikayem offline onakoma
  Bakirelerde smear offline mariapuder
  Kalıcı tedavi - araştırın - mel 1 offline hpv18hpv
  Dunyanin en talihsiz adamiyim offline sensation
  Nasil oldu offline Hakan
Son 10 Mesaj Ekleyen
  Hpv yeni bilgiler offline eczaacii
  Hpv tip 45 offline eczaacii
  Siğiller içeriye yakın mıydı? offline metoeire
  Kendi kendine siğil tedavisi ,il33 deneyimi offline MYTHOS
  Bilinen şeyler offline sensation
  Lsil offline Derya
  Molloscum ve elma sİrkesİ mucİzesİ offline Onnur
  Hpv siğili var..evlenmekten bile vazgeçtim offline Stgt
  Aldara kryo jilet koter offline Stgt
  Hastaneye hpv tedavisine başvur offline üniversiteli
Üye İstatistikleri
Online Üyeler
Online Üyemiz Yok
  Bugün kimler vardı
  En Aktif Üyeler
admin, dilan, daybreaks, MyDoom, cronicman, selmira, sensation, hpv mağduru, ac2315, zabirella, fells2, pretty07, aysec, Paula, Stgt, vildany, cetin27, DeJaVu, üniversiteli, beypazarikurusu, beyazdost, CLKI, Necat, Gizeeem, rey_han, narsurubu, eczaacii, tülay, candida, mastod,
  En Yeni Üyeler
Metehan , allergen, Nuran, Efem, ESPRESSO, Enes456, kripton, kasfer83, Pismanlik, Ftmd, kafkasya, venom34, dertküpü, memco182, metoeire, MYTHOS, Elif1, meltem74, asd25, şirin, Songoku, Abc128, muzdaripderttenbu, mit1978, onakoma, Gülay1605, Nani, Hakan, serdar76, Derya, sadis, lugesya, Onnur, fatihzen, gülüm,
Aktif Ziyaretçi 2 Aktif Üye 0 Üye Sayımız 1011
Bugün Tekil 144 Bugün Çoğul 220 Toplam Tekil 501004 Toplam Çoğul 1757684 Ip No: 18.189.180.76
Gynecologist İstanbul