A- Kadında HPV.. | B- Erkekte HPV.. | C- Genital Siğil, H.. | D- Gebelikte HPV.. | E- HPV Aşısı.. |
F- HPV Testleri.. |
Konuyu Açan |
Konu
Aktif ![]() |
|
![]() |
Eklenme/Güncelleme Trh : 27.09.2015 Toplam Okunma : 10879 Bugün : 4 | |
![]() ![]() Üye No: 1229 Üye Oluşu: 27.09.2015 Son Giriş: 27.9.2015 10:31:43 Nerden: İSTANBUL Konu : 1 Mesaj : 0 |
Kendi kendine siğil yakma yöntemi
Öncelikle bu illetten muzdarip olan herkese geçmiş olsun diyorum. bundan 5-6 yıl önce bir kaç adet genital siğil'im çıktı. bir kaç kez doktorda kriyoterapi yöntemi ile yaktırdım. ancak hem yaktırma hem ilaç maliyetlerinin yüksek oluşu hem de ülkemizdeki bu tür hastalığa sahip kişilere bakış açısı ya da kişisel olarak utanç duygusu ile ne doktora gidebiliyoruz ne de ilaç alabiliyoruz zaman zaman. yeri geldi sirke denedik yeri geldi başka şeyler de denedik. arkadaşlar, bu illet tamamen geçmiyor. bir şekilde vücudumuzda bizimle birlikte yaşıyor. zayıf olduğumuz bir an yine pörtlüyor. tıp henüz buna kesin bir çare bulamadı ya da buldu da ticari rantlar gereği bizlere söylenmiyor. her neyse...
------------------------------------------------------------------------------------------
|
Bu konuya 1 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar | Mesaj | |
![]() |
İd:552 Eklenme/Güncelleme Trh : 08.10.2015 |
![]() |
![]() ![]() Üye No: 1232 Üye Oluşu: 08.10.2015 Son Giriş: 8.10.2015 17:55:35 Nerden: İZMİR Konu : 0 Mesaj : 1 |
Kendi kendine siğil tedavisi ,il33 deneyimi
Benzer hatayı 6 ay önce ben de yaptım. Penisin kökünde siğiller oldu traş ederken et beni zannettiğim için kanattı. 3 tane cinsel siğil 20 günde yaklaşık 40 tane oldu ve penisin başına yakın siğil de çıktı. Ekonomik durum malum, işsizdim, araştırmaya başladım. aile hekimi bir arkadaşa danıştım.HPV siğili dedi bunlara. İnternette gezinti ve uykusuz geceler. Forumlarda bir çok abuk sabuk palavra yazılar derken siğiller artmaya başladı, 2 tane de torbada siğil çıktı. Ben panik tabii ki. Sevgilimden ayrıldım bulaştırırım korkusuna, parasızlık bir yandan eczaneye sordum. İl 33 diye bir siğil ilacı varmış. Sıvı bal gibi bir şey . Fırçayla sürdüm... sürmez olaydım değdiği her tarafı yaktı. Kezzapmış meğerse ve genital bölgede kullanılmazmış. 3 ay yaktığı yerler zor kapandı, yerleri siyah renkte lekeler kaldı, siğillerin bir kısmı gitti diğerlerini de doktorda para ayarlayıp yaktırdı. Fakat bu solüsyonun değdiği yerde penis derisi hala haşat, hasa ve benek tarzında damalı lekeler kaldı. Siğil derken penis elden gidiyordu. kafanıza göre iş yapmayın.. bir naçizane tavsiye..
------------------------------------------------------------------------------------------
|
Sayfalar :
[1]