Forum Ana Sayfa | Siteye Git | Forum Haritasi
   
A- Kadında HPV..  B- Erkekte HPV..  C- Genital Siğil, H..  D- Gebelikte HPV..  E- HPV Aşısı.. 
F- HPV Testleri.. 

   
Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline asd25 Eklenme/Güncelleme Trh : 27.09.2015  Toplam Okunma : 12625  Bugün : 1  

toplam0giriş
Üye No: 1229
Üye Oluşu:
27.09.2015
Son Giriş:
27.9.2015 10:31:43
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 1
Mesaj : 0
Kendi kendine siğil yakma yöntemi

Öncelikle bu illetten muzdarip olan herkese geçmiş olsun diyorum. bundan 5-6 yıl önce bir kaç adet genital siğil'im çıktı. bir kaç kez doktorda kriyoterapi yöntemi ile yaktırdım. ancak hem yaktırma hem ilaç maliyetlerinin yüksek oluşu hem de ülkemizdeki bu tür hastalığa sahip kişilere bakış açısı ya da kişisel olarak utanç duygusu ile ne doktora gidebiliyoruz ne de ilaç alabiliyoruz zaman zaman. yeri geldi sirke denedik yeri geldi başka şeyler de denedik. arkadaşlar, bu illet tamamen geçmiyor. bir şekilde vücudumuzda bizimle birlikte yaşıyor. zayıf olduğumuz bir an yine pörtlüyor. tıp henüz buna kesin bir çare bulamadı ya da buldu da ticari rantlar gereği bizlere söylenmiyor. her neyse...

ben hikayemi anlatayım. penisin vücut ile birleştiği alanda 1 adet biraz büyükçe bir siğilim vardı ve uzun zamandır geçiremiyordum. yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı da doktora gitmek istemiyordum ama en son çare olarak yine gidecektim.
neyse, geçen gün çakmağımın gazı bitti ve çarşıda pazarda satılan ev tipi çakmak gazı doldurma kutusundan çakmağıma gaz dolduruyordum. bu metal kutudan çakmağını dolduranlar bilirler ki çakmağa gazı doldururken kutudan çıkan gaz aşırı soğuk ve dondurucudur. hatta gazın çıkış yeri, çakmağın gaz doldurulan yeri bile donar bembeyaz olur. elini bile gaza tutamazsın o derece soğuktur.
neden sonra gaz doldururken gözlemlediğim o dondurucu his kafama dank etti ve ulan dedim "doktor bu siğilleri dondurmuyor mu? amaç bunları dondurarak yakmak değil mi? ha azot gazı kullanmışsın ha nitrojen ha çakmak gazı". neyse efendim ben her şeyi göze aldım çakmak gazını hafif hafif siğilin üstüne püskürtmeye başladım. tabi püskürtmeyi el ile kesinlikle yapamazsınız zira gazın çıkış yeri aşırı soğuk olduğundan eliniz donar. ben gazı ince uçlu bir bıçak yardımı ile destekleyerek püskürttüm. tabi burada püf noktası gaz kutusunu ağzı aşağıya gelecek şekilde sıkacaksınız. dondurucu olan madde kutunun içinde bulunan sıvı halde bulanan gazdır. gazı püskürttüğüm siğil aynı doktorun uyguladığı kriyoterapideki gibi bembeyaz oldu, dondu. uygularken aynı yanma hissini duydum. 1-2 gün sonra siğil karardı. 2. seanstan sonra düştü. ve şu anda o lanet siğilden kurtuldum. yeri bembeyaz pürüzsüz oldu. normalde ben böyle forumlara falan yazan bir insan değilim ancak bu deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. aynı yöntemle bu illetten kurtulan olur da bana dua edersiniz. bundan sonra çıkacak siğillerimi de bu yöntem ile kendim yakacağım. doktora, ilaca tonla para vermeyeceğim.

bu hikaye sizlere biraz değişik gelebilir "nerden aklına geldi arkadaş?" diyebilirsiniz. insan çaresiz kalınca işte bir şekilde aklına geliyor. ancak buradan yinede uyarayım bu benim yöntemim. siz yine de doktorunuza danışmadan uygulamayın :)

------------------------------------------------------------------------------------------

 

   

Bu konuya 1 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar Mesaj
offline MYTHOS İd:552  Eklenme/Güncelleme Trh : 08.10.2015   

toplam0giriş
Üye No: 1232
Üye Oluşu:
08.10.2015
Son Giriş:
8.10.2015 17:55:35
Nerden:
İZMİR
Konu  : 0
Mesaj : 1
Kendi kendine siğil tedavisi ,il33 deneyimi

Benzer hatayı 6 ay önce ben de yaptım. Penisin kökünde siğiller oldu traş ederken et beni zannettiğim için kanattı. 3 tane cinsel siğil 20 günde yaklaşık 40 tane oldu ve penisin başına yakın siğil de çıktı. Ekonomik durum malum, işsizdim, araştırmaya başladım. aile hekimi bir arkadaşa danıştım.HPV siğili dedi bunlara. İnternette gezinti ve uykusuz geceler. Forumlarda bir çok abuk sabuk palavra yazılar derken siğiller artmaya başladı, 2 tane de torbada siğil çıktı. Ben panik tabii ki. Sevgilimden ayrıldım bulaştırırım korkusuna, parasızlık bir yandan eczaneye sordum. İl 33 diye bir siğil ilacı varmış. Sıvı bal gibi bir şey . Fırçayla sürdüm... sürmez olaydım değdiği her tarafı yaktı. Kezzapmış meğerse ve genital bölgede kullanılmazmış. 3 ay yaktığı yerler zor kapandı, yerleri siyah renkte lekeler kaldı, siğillerin bir kısmı gitti diğerlerini de doktorda para ayarlayıp yaktırdı. Fakat bu solüsyonun değdiği yerde penis derisi hala haşat, hasa ve benek tarzında damalı lekeler kaldı. Siğil derken penis elden gidiyordu. kafanıza göre iş yapmayın.. bir naçizane tavsiye..

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sayfalar :
[1]

Son Konu ve Mesajlar
Son 10 Konu Ekleyen
  Hpv doktoru tavsiye offline ESPRESSO
  Hpv 45 offline Ftmd
  Aldara offline kafkasya
  Hpv den dertliyim offline dertküpü
  Kendi kendine siğil yakma yöntemi offline asd25
  Ben bu olayi cozdum/ hikayem offline onakoma
  Bakirelerde smear offline mariapuder
  Kalıcı tedavi - araştırın - mel 1 offline hpv18hpv
  Dunyanin en talihsiz adamiyim offline sensation
  Nasil oldu offline Hakan
Son 10 Mesaj Ekleyen
  Hpv yeni bilgiler offline eczaacii
  Hpv tip 45 offline eczaacii
  Siğiller içeriye yakın mıydı? offline metoeire
  Kendi kendine siğil tedavisi ,il33 deneyimi offline MYTHOS
  Bilinen şeyler offline sensation
  Lsil offline Derya
  Molloscum ve elma sİrkesİ mucİzesİ offline Onnur
  Hpv siğili var..evlenmekten bile vazgeçtim offline Stgt
  Aldara kryo jilet koter offline Stgt
  Hastaneye hpv tedavisine başvur offline üniversiteli
Üye İstatistikleri
Online Üyeler
Online Üyemiz Yok
  Bugün kimler vardı
  En Aktif Üyeler
admin, dilan, daybreaks, MyDoom, cronicman, selmira, sensation, hpv mağduru, ac2315, zabirella, fells2, pretty07, aysec, Paula, Stgt, vildany, cetin27, DeJaVu, üniversiteli, beypazarikurusu, beyazdost, CLKI, Necat, Gizeeem, rey_han, narsurubu, eczaacii, tülay, candida, mastod,
  En Yeni Üyeler
Metehan , allergen, Nuran, Efem, ESPRESSO, Enes456, kripton, kasfer83, Pismanlik, Ftmd, kafkasya, venom34, dertküpü, memco182, metoeire, MYTHOS, Elif1, meltem74, asd25, şirin, Songoku, Abc128, muzdaripderttenbu, mit1978, onakoma, Gülay1605, Nani, Hakan, serdar76, Derya, sadis, lugesya, Onnur, fatihzen, gülüm,
Aktif Ziyaretçi 2 Aktif Üye 0 Üye Sayımız 1011
Bugün Tekil 43 Bugün Çoğul 50 Toplam Tekil 499399 Toplam Çoğul 1754725 Ip No: 18.216.190.167
Gynecologist İstanbul