A- Kadında HPV.. | B- Erkekte HPV.. | C- Genital Siğil, H.. | D- Gebelikte HPV.. | E- HPV Aşısı.. |
F- HPV Testleri.. |
Konuyu Açan | Konu Aktif 1 | |
bremen | Eklenme/Güncelleme Trh : 13.02.2010 Toplam Okunma : 32882 Bugün : 1 | |
Üye No: 452 Üye Oluşu: 12.02.2010 Son Giriş: 16.2.2010 17:59:12 Nerden: İSTANBUL Konu : 1 Mesaj : 0 |
Genital uçukl tedavi süreci ve masrafları..
penisimde 1 seneye yakın bir süredir sanırım genital uçuk var. .tedavi için önerdiğiniz bir doktor var mı ? tedavi süreci ve sonraki süreç ortalama ne kadar dır ve fiyatlar ortalama nedir ?..fiyat ve süre olayı benim ve bircok kişinin saglıktan daha cok düşündüğü bir durumdur..çünkü,bu tedavinin gizlilik amacı hepimizde tereddutlere yol açmaktadır..çogumuz bu tedaviyi ailemizden gizli yapacagımız için,yardımcı olmanızı rica ederim..
------------------------------------------------------------------------------------------
|
Bu konuya 8 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar | Mesaj | |
nabi | İd:213 Eklenme/Güncelleme Trh : 26.10.2012 | |
Üye No: 501 Üye Oluşu: 05.07.2010 Son Giriş: 5.7.2010 23:07:30 Nerden: ANKARA Konu : 0 Mesaj : 1 |
Siğil tedavisi fiyatları
Siğil tedavisi fiyatları nı araştırdım, uçuk rakamlar ankarada söylediler lütfen yardım edin benimde sağlık güvencem yok ne kadar masrafım olur ve ankarada önereceğiniz bir hastane varmı şimdiden teşekkürler
------------------------------------------------------------------------------------------
| |
trankkort | İd:223 Eklenme/Güncelleme Trh : 26.10.2012 | |
Üye No: 699 Üye Oluşu: 04.04.2012 Son Giriş: 4.4.2012 01:36:09 Nerden: ÇANKIRI Konu : 0 Mesaj : 1 |
Genital siğil bitkisel tedavi
Mrb Siğillerden kurtulmak oldukça maliyetli ve sancılı olabilir. Çevremizden duyduğumuz doğal tedavi yöntemleri ise çoğu zaman malesef işe yaramaz çünkü her siğil aynı değildir ve her siğil için farklı doğal tedavi yöntemi uygulanması gerekir.
| |
moonwalker | İd:228 Eklenme/Güncelleme Trh : 26.10.2012 | |
Üye No: 729 Üye Oluşu: 16.08.2012 Son Giriş: 17.5.2013 17:24:15 Nerden: İSTANBUL Konu : 0 Mesaj : 1 |
Genital siğil elma sirkesi tedavisi
Selamlar ,
| |
simay | İd:236 Eklenme/Güncelleme Trh : 26.10.2012 | |
Üye No: 748 Üye Oluşu: 26.10.2012 Son Giriş: 26.10.2012 02:49:08 Nerden: İSTANBUL Konu : 0 Mesaj : 1 |
Bende işe yaramadı
3 yıldı bu siğil derdi ile cebelleşiyorum, şükürler olsun 6 aydır hiç çıkmadı denemediğim yöntem kalmadı. Önce Kartal da bir özel hastanede 3 kez siğil dondurma tedavisi yapıldı 20 gün ara ile tekrarladı acısı, parası ve üzüntüsü de eşantiyon... Daha sonra erkek arkadaşıma ve bana da Aldara verdiler makatım ve kasıklarım yara oldu 1 hafta ancak kullandı. Elma sirkesini 3 ay denedim , erkek arkadaşım da bu arada denedi ve antiparantez siğil çıkmasından beri ilişkiniz de olmadı. İş yerinde sirke kokmaktan ve siğillerimin hızla artmasını sağlamaktan başla bir işe yaramadı,erkek arkadaşımın bu arada penisin içinde de bu sirke tedavisi sırasında si*ğil çıktı üniversite hastanesinde penisinin içine girip yaktılar. Sirke tedavisi efsane... bana zaman kaybettirdi . 8 ay önce narkoz altında 1 kez siğillerim yakıldı 20 gün sonra 2 tane tekrar atti onlar da 1 kez lokal ile yakıldı, şu an Allahıma şükrüler olsun hiç siğil yok ve simir testim de temiz, boşuna zaman kaybetmişim. Erkek arkadaşım hala sürünüyor, zaman kaybettiği ve siğiller penisnin içine yayıldığı için tedavisi zor oldu hala kontrol altında.. hepinize şifalar..
| |
fatih | İd:264 Eklenme/Güncelleme Trh : 03.05.2013 | |
Üye No: 796 Üye Oluşu: 12.01.2013 Son Giriş: 12.1.2013 01:56:47 Nerden: ANKARA Konu : 0 Mesaj : 1 |
Hpv alternatif tedavi var mı...makatta hpv, bitmek bilmiyor,
yaklşık ıkı senedır makat bölgesınde sigiller var doktora gııtım hep aynı podafılm ılaç verdıler bılgın asıt resmen o bölgeyı tariş edıyo neyse dışkapı dermotojı gıttım dondurma tadavısi 10 kere gıttım ön taraftakıler gectı amam makat bölgesındekıler duruyo google araştırdım elma sırkesı denenıyo bı yararı olurmu yardım olursanız sevırım psikolojım bozuldu resmen
------------------------------------------------------------------------------------------ | |
sushy | İd:297 Eklenme/Güncelleme Trh : 17.05.2013 | |
Üye No: 867 Üye Oluşu: 17.05.2013 Son Giriş: 17.5.2013 17:18:02 Nerden: İSTANBUL Konu : 0 Mesaj : 1 |
Çözüm çok basit
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıl bunu yaşamış biri olarak ve tedavi olarak yaktırma , verrutol gibi ilaçları da kullanmış biri olarak size önerim ELMA SİRKESİ dir . Ben siğilleri bununla atlattım.. Şu şekilde kullanabilirsiniz . Bir ufak pamuğu sirkeledikten sonra ister yapıştırarak ister başka yolla sabaha kadar siğilin üzerinde kalmasını sağlıyorsunuz . bunu da 3-4 gün üst üste yapıyorsunuz . Siğilin önce karardığını ve daha sonra düştüğünü görüyorsunuz .Erken düşerse bile 1-2 gün fazladan tedaviye devam edin... Bununla bütün hepsini yok ettim. Bu konuda şaka yapacak veya insanlarla oynayacak değilim. Fakat çözüm gerçekten bu kadar kolay..
| |
hpvyeson | İd:473 Eklenme/Güncelleme Trh : 12.10.2014 | |
Üye No: 1118 Üye Oluşu: 12.10.2014 Son Giriş: 12.10.2014 17:57:10 Nerden: İSTANBUL Konu : 0 Mesaj : 1 |
Denendi ve Onaylandı
Arkadaşlar selamlar,
| |
Onnur | İd:549 Eklenme/Güncelleme Trh : 27.06.2015 | |
Üye No: 1215 Üye Oluşu: 27.06.2015 Son Giriş: 27.6.2015 12:05:32 Nerden: İSTANBUL Konu : 0 Mesaj : 1 |
Molloscum ve elma sİrkesİ mucİzesİ
Molloscumada iyi geliyor elma sirkesi okadar uğraştım senelerce dondurma falan utancı bir yana masrafı bir yana can yanması bir yana yaşasın elma sirkesi yeni kullanmaya basladım tam gecirmedi ama ustu sivilce gibi beyazlasti banyoya girdim ciktim biraz bekledim ustu siyahlasmis muhtemelen kurutacak 1 sinde denedim simdi cogunun ustune sirkeli pamuk koydum insallah hayirlisi bakalim umutla bekliyorum yalnız sabah aksam yapiyorum tez gitsinler diye herkese gecmis olsun saygilar
|
Sayfalar :
[1]