Forum Ana Sayfa | Siteye Git | Forum Haritasi
   
A- Kadında HPV..  B- Erkekte HPV..  C- Genital Siğil, H..  D- Gebelikte HPV..  E- HPV Aşısı.. 
F- HPV Testleri.. 

   
Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline onakoma Eklenme/Güncelleme Trh : 01.09.2015  Toplam Okunma : 10210  Bugün : 4  

toplam0giriş
Üye No: 1223
Üye Oluşu:
21.08.2015
Son Giriş:
21.8.2015 12:15:28
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 1
Mesaj : 0
Ben bu olayi cozdum/ hikayem

Arkadaslar, Tum internette arastirma yaptim. 2 farkli doktora 2 defa gittim. Hem yaktirdim hem dondurdum fakat kurtulamadim. Daha falza cikiyordu ve yayiliyordu. O zamanlar nedenini anlayamadim fakat 5 ( belkide 6-7) seneden beri kurtulamadigim genital sigillerin cogalmasinin ana sebebini ve nasil bertaraf edilecegini ogrendim Doktorlar sunu soyluyorlar. Tedavi edilemez, yine cikabilir veya cikmayabilir. Bu laf kendilerini korumak icin. E cikacaksa neden astronomik rakamlara satilan kremler oneriyor ve yakma dondurma islemi uyguluyorsun ? Bu virus diger hastaliklar gibi insan tarafindan yapilan ve yayginlastirilan bir virustur.Nedenlerini ben biliyorum ama sizde kendiniz dusunun.

Bulasma nedenleri :
1) Cok seks yapanlarda cikiyor en fazla. ( Eski Ben )
2) Cok seks yapmis kisilerle seks yapanlarda cikabilir. (Cikacak diye bir sart yok)
3) Hic seks yapmamis fakat virusu tasiyanlardan cesitli yollarla (seks haric) bulasmasi ile cikiyor.

Detayli yazacagim cunku sorunu anlayip ona gore tedavinizi kendiniz evet yanlis okumadiniz kendiniz yapacaksiniz. 1. doktora gittim yasli kadindi. Soyundum kadin deneyimli oldugu icin sakince aciklama yapip mercekle kontrol edip hepsini yakti. Yakma islemini uygulamasi ve dondurma islemini uygulamamasi benim yurtdisinda santiyede olacagimdan diger tedavi seanslarina katilamiyacak olmamdan dolayiydi.
Cogu insan doktor karsisindan soyunurken utanabilir fakat benim doktor korkum ve utancim yoktur. Sadece tedaviye endekslenmistim. Sizde oyle olun. Sadece kurtulacaginizi dusunun .

Neyse kadin yakti sigilleri. 3-4 senedir ne oldugunu bilmedigim ve arastirmadigim sigillerin gercekten ne oldugunu ogrendikten sonra ve ilerlemis fotolarini gordukten sonra ve esinize, haniminiza bilastirmaniz halinde onun basina neler gelecegini intenetteki fotolardan gordukten sonra doktora kosmustum. Sizde oncelikle genital sigillerin ve tedavi edilmesse ihmal edilirse ne hale gelebilecegini google dan arattirin.

Yasli doktor kadin okadar tecrubeliydiki anus etrafindada olabilir dedi ve orayida kontrol etti. Bende orda yoktu fakat doktor demekki neler gormuski bende orayada bakma ihtiyaci duydu.
Escinsellerde ve anal yapan kadinlarda anuste de cikiyormus.

Neyse 2. Doktor genc bi doktordu genc dedigim operator doktor olacak kadar genc iste belkide 35-40 yaslarindadir. 2. Doktorada 1.doktordan 1-2 sene sonra gittim cunku tekrar siiller cikmisti.Kadin igreniyor gibi hareketler yapti. Yani suratinda o his vardi. Bende kicik kaptim ve birdaha doktora en azindan o doktora gitmemeye karar verdim. Ve hicbir doktora birdaha gitmedim. TR de izinlerden baska surede bulunmadigim icin doktorada gidemedim gitmekte istemedim ve evde nasil kendi kendimi tedavi ederim yolunu sectim.

Arastirmalarim sonucu bu HPV virusunun yok edilemedigini tespit ettim. Sigilin ciktigi bolgeyi yok etmek gerekiyor. Bunuda dikkatli hijyenik bir sekilde yapmak gerekiyor. Ondan sonra daha cok dikkat edilecek sey iyilestikten sonra genital bolgedeki killarin alinmasinda izleyeceginiz yol.
1) Jilet ( Kullanmayin)
2) Epilasyon kremi ( Kullanmayin)
3) Bunlar gibi tahris edebilecek, cizecek, kesecek kanatacak yontemlede uzak durun
Ben genital bolge killarini hep temizleyen biri oldugum icin jilet yerine epilasyon kremi kullandim. Normalde doktorlar ve internetteki doktorlar tuy dokucu krem onerir. O da cikmasina sebep veriyor.

Cunku zaten genital bolgenizde bulunan virus ( saglam deri altinda) Hafif zelendiginde cizildiginde kanadiginda, yandiginda hemen yeni sigil cikmasi sebebi budur.

Ben buna hic dikkat etmedim ve defalarca yeni sigille ugrastim. Ama bunada dikkat ettigimde sigillerin cikmadigini gordum.
Eeee diceksiniz nasil yok edecegiz bu sigilleri evde ?

Verrutol. ( kullanma seklini internette yazin cikar ) Evet ise yariyor. Sadece dikkatli ve hijyenik olun. ( Asit bildiginiz) Daha sonra epilasyon yonteminize dikkat edin. Verrutolle 4 5 defa yeni sigillerle karsilastim sebebi tuy dokucu krem ve jilet.
Yani asitle sigili yakiyorum iyilesiyorum sonra deriyi killari alirken zedeliyorum ve yeniden baska yerlerde cok fazla cikiyor. (Virus deri altinda offline) Online olmasi icin derinin zedelenmesi gerekiyor.

Genital bolgenizi herzaman bebek dus jelleri ile yikayin. Derinin maksimum korunmasi ve temiz kalmasi minimum veya hic zedelenmemesi gerekiyor herzaman .. iglestikten sonra bile.

Masturbasyonu birakin. Eger yapiyorsaniz asiri surtunmeden kacinin , az masturbasyon yapin.
Killarinizi ya makasla dikkatle, yada vucut killari alan makinalar ile. Body hair trimmer. Onlarla alin. Deriyi Kanatmayin, yakmayin cizmeyin.

Bunlara dikkat ederseniz kurtulursunuz.

Bunlarin hepsini yabanci sitelerden ogrendim. Verrutol kismi turk sitelerden. Ben verrutol kullanmam ben doktora dondururum yaktiririm diyorsaniz , dondurun yaktirin ama sonra epilasyon tekniginize dikkat edin beyler bayanlar.
Birde dikkat edilecek husus , bu cok zor biliyorum. Vucudunuzu guclendirin. Alkol sigarayi birakin spor yapin. Zaten alkol sigara bos is arkadaslar. Vucudu yoran seyler. Zaman ve mekana gore kullanin senede 3 4 defa yeter. Iyi beslenin . minimum karbonhidrad, max protein ve min yag. Yag olarak omega 3 lu yararli yaglari kullanin. Multivitamin , magnezyum b6 vitamini , balik yagi kullanin.

Ben iyilestim. Sizde iyilestikten sonra bu bilgileri yayin.

------------------------------------------------------------------------------------------

 

   

Bu konuya 1 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar Mesaj
offline sensation İd:551  Eklenme/Güncelleme Trh : 09.09.2015   

toplam75giriş
Üye No: 1004
Üye Oluşu:
22.02.2014
Son Giriş:
4.10.2015 12:25:21
Nerden:
İSTANBUL
Konu  : 2
Mesaj : 3
Bilinen şeyler

Ben de kökten bi çözüm bulduğunu sandım.Siğillerle artık yaşamayı ögrenmiş herkes oranın jiletle alınmayacagını, verrutolü, vs biliyor.Farklı hiç bişey bulamadım anlattıklarında..

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sayfalar :
[1]

Son Konu ve Mesajlar
Son 10 Konu Ekleyen
  Hpv doktoru tavsiye offline ESPRESSO
  Hpv 45 offline Ftmd
  Aldara offline kafkasya
  Hpv den dertliyim offline dertküpü
  Kendi kendine siğil yakma yöntemi offline asd25
  Ben bu olayi cozdum/ hikayem offline onakoma
  Bakirelerde smear offline mariapuder
  Kalıcı tedavi - araştırın - mel 1 offline hpv18hpv
  Dunyanin en talihsiz adamiyim offline sensation
  Nasil oldu offline Hakan
Son 10 Mesaj Ekleyen
  Hpv yeni bilgiler offline eczaacii
  Hpv tip 45 offline eczaacii
  Siğiller içeriye yakın mıydı? offline metoeire
  Kendi kendine siğil tedavisi ,il33 deneyimi offline MYTHOS
  Bilinen şeyler offline sensation
  Lsil offline Derya
  Molloscum ve elma sİrkesİ mucİzesİ offline Onnur
  Hpv siğili var..evlenmekten bile vazgeçtim offline Stgt
  Aldara kryo jilet koter offline Stgt
  Hastaneye hpv tedavisine başvur offline üniversiteli
Üye İstatistikleri
Online Üyeler
Online Üyemiz Yok
  Bugün kimler vardı
  En Aktif Üyeler
admin, dilan, daybreaks, MyDoom, cronicman, selmira, sensation, hpv mağduru, ac2315, zabirella, fells2, pretty07, aysec, Paula, Stgt, vildany, cetin27, DeJaVu, üniversiteli, beypazarikurusu, beyazdost, CLKI, Necat, Gizeeem, rey_han, narsurubu, eczaacii, tülay, candida, mastod,
  En Yeni Üyeler
Metehan , allergen, Nuran, Efem, ESPRESSO, Enes456, kripton, kasfer83, Pismanlik, Ftmd, kafkasya, venom34, dertküpü, memco182, metoeire, MYTHOS, Elif1, meltem74, asd25, şirin, Songoku, Abc128, muzdaripderttenbu, mit1978, onakoma, Gülay1605, Nani, Hakan, serdar76, Derya, sadis, lugesya, Onnur, fatihzen, gülüm,
Aktif Ziyaretçi 3 Aktif Üye 0 Üye Sayımız 1011
Bugün Tekil 121 Bugün Çoğul 197 Toplam Tekil 500193 Toplam Çoğul 1756246 Ip No: 18.221.129.19
Gynecologist İstanbul