A- Kadında HPV.. | B- Erkekte HPV.. | C- Genital Siğil, H.. | D- Gebelikte HPV.. | E- HPV Aşısı.. |
F- HPV Testleri.. |
Konuyu Açan | Konu Aktif 1 | |
onakoma | Eklenme/Güncelleme Trh : 01.09.2015 Toplam Okunma : 10591 Bugün : 2 | |
Üye No: 1223 Üye Oluşu: 21.08.2015 Son Giriş: 21.8.2015 12:15:28 Nerden: İSTANBUL Konu : 1 Mesaj : 0 |
Ben bu olayi cozdum/ hikayem
Arkadaslar, Tum internette arastirma yaptim. 2 farkli doktora 2 defa gittim. Hem yaktirdim hem dondurdum fakat kurtulamadim. Daha falza cikiyordu ve yayiliyordu. O zamanlar nedenini anlayamadim fakat 5 ( belkide 6-7) seneden beri kurtulamadigim genital sigillerin cogalmasinin ana sebebini ve nasil bertaraf edilecegini ogrendim Doktorlar sunu soyluyorlar. Tedavi edilemez, yine cikabilir veya cikmayabilir. Bu laf kendilerini korumak icin. E cikacaksa neden astronomik rakamlara satilan kremler oneriyor ve yakma dondurma islemi uyguluyorsun ? Bu virus diger hastaliklar gibi insan tarafindan yapilan ve yayginlastirilan bir virustur.Nedenlerini ben biliyorum ama sizde kendiniz dusunun.
------------------------------------------------------------------------------------------
|
Bu konuya 1 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar | Mesaj | |
sensation | İd:551 Eklenme/Güncelleme Trh : 09.09.2015 | |
Üye No: 1004 Üye Oluşu: 22.02.2014 Son Giriş: 4.10.2015 12:25:21 Nerden: İSTANBUL Konu : 2 Mesaj : 3 |
Bilinen şeyler
Ben de kökten bi çözüm bulduğunu sandım.Siğillerle artık yaşamayı ögrenmiş herkes oranın jiletle alınmayacagını, verrutolü, vs biliyor.Farklı hiç bişey bulamadım anlattıklarında..
------------------------------------------------------------------------------------------
|
Sayfalar :
[1]